On September 12, 2014 by autodiaxirizomenostekikarditsas

 

ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ

Στις 18 Σεπτέμβρη του 2013 στο Κερατσίνι νεοναζιστικά τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκαν και σκότωσαν με μαχαίρι τον 34χρονο τότε Παύλο Φύσσα. Δράστης ο Γιώργος Ρουπακιάς, ένα από τα πρωτοπαλίκαρα των ταγμάτων εφόδου της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας.

Ένα χρόνο μετά και για μας όλα είναι νωπά. Οι ρουφιανοδημοσιογράφοι η κυβέρνηση συνεργασίας, η αξιωματική αντιπολίτευση και όλα τα λοιπά καθάρματα του κράτους και του συστήματος όπως 1 χρόνο πριν έτσι και τώρα με κροκοδείλια δάκρυα θα προσπαθήσουν να δείξουνε την ευαίσθητη και αντιφασιστική τους πλευρά εκθειάζοντας έτσι τη δημοκρατία τους που βρωμάει φασισμό.

Ξαφνικά μια μέρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, <<ανακαλύψανε όλοι την Αμερική>>. Μια καθώς πρέπει Χ.Α που θα μπορούσε να συντελέσει στη δημιουργία μιας άλλης κυβέρνησης, χαρακτηρίστηκε εγκληματική οργάνωση, οι άλλοτε ακίνδυνοι για τη δημοκρατία χρυσαυγήτες, γίνανε μπράβοι και δολοφόνοι, ενώ σε συνεργασία μπάτσοι και δικαστές μετέτρεπαν σε πλημμελήματα τα πογκρόμ επιθέσεων σε αγωνιστές, σε μετανάστες κ.ο.κ. , ξαφνικά αλλάξανε και γίνανε κακουργήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όλων των παραπάνω και με σωρεία αποδεικτικών στοιχείων για την δολοφονία αποτελεί η φυλάκιση των υψηλόβαθμων στελεχών της Χ.Α ρίχνοτας έτσι στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Αυτό το τόσο <<αντιφασιστικό>> κράτος όπως θέλουνε να πιστεύουμε, ωθούσε τόσο καιρό την Χ.Α να κάνει εγκλήματα ενάντια στους μετανάστες κάνοντας πως δε βλέπει και με τα Μ.Μ.Ε να βοηθούν την ελληνική κοινωνία να εξοικειώνεται με τον φασισμό. Όχι μόνο αντιφασιστική δεν είναι η κοινωνία, αλλά έγινε προσπάθεια εκφασισμού της και αυτοί που βάλανε τα δυνατά τους είναι αυτοί που κρατούν κυβερνητικές θέσεις, που μοιράζονται τον πλούτο, που χρησιμοποίησαν την Χ.Α όταν τη χρρειάστηκαν ως το μακρύ τους χέρι για τις βρωμοδουλειές τους. Πόσο αντιφασιστικό μπορεί να είναι ένα κράτος το οποίο στέλνει τα τσιράκια του τους μπάτσους να χτυπάνε καταλήψεις, να τρομοκρατεί κατοίκους και να τσακίζει διαδηλωτές στο δρόμο, να παρατείνει σκανδαλωδώς το χρόνο κράτησης των έγκλειστων μεταναστών στα κέντρα κράτησης, να κλείνει σχολεία, νοσοκομεία και να φτιάχνει φυλακές υψίστης ασφαλείας οι οποίες προορίζονται για ανθρώπους που αγωνίζονται και που είναι ένας πρόδρομος για τη μελλοντική κοινωνία φυλακή;

Μας θέλουν να ζούμε σε μια φασιστική κοινωνία. Θέλουν ο λαός να αισθάνεται απειλή από οργανώσεις που χρησιμοποιούν ένοπλες μορφές πάλης (Ε.Α , Σ.Π.Φ κ.α) και όχι από την ανεργία, τη φτώχεια, την εξαθλίωση που γεννά η τεχνητή κρίση του καπιταλισμού που είναι το πρόσωπο του σύγχρονου φασιμού. Στόχος είναι να προστατευτεί το κεφάλαιο και ο κόσμος να υποκύψει στη στρατηγική του φόβου και στην εξουσία, να τρομάξουμε και να λουφάρουμε στους καναπέδες μας καθώς ο φασισμός θα βρίσκεται πάντα μέσα στο εκμεταλλευτικό σύστημα.

Για εμάς, ο φασισμός δεν καταπολεμάτε στα παράθυρα των τηλεοράσεων ούτε στα κοινοβούλια ούτε και με φυλακίσεις των απογόνων του Χίτλερ και του Γκέμπελς. Είναι ένα κοινωνικό καθημερινό φαινόμενο και τσακίζεται στους δρόμους, στα πάρκα, στις πλατείες, στη δουλεία, στα σχολεία, στην οικογένεια, ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό.

ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 18:00.

  • Categories

  • Archives

css.php