Σήμερα 20/2 στις 12 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η Αντικατασταλτική Συγκέντρωση. Από την αρχή, υπήρχαν πολλοί ασφαλίτες (α)διακριτά και δυνάμεις της αστυνομίας σε όλη τη πλατεία. Παρόλα αυτά η συγκέντρωση – μικροφωνική έγινε κανονικά, πετάχτηκαν τρικάκια ,μοιράστηκαν και διαβάστηκαν κείμενα και υπήρχε μεγάλη στήριξη από παρουσία κόσμου φωνάζοντας συνθήματα.
Μετά την συγκέντρωση μεγάλη δύναμη της αστυνομίας στοχοποιώντας συγκεκριμένο κόσμο, αποφάσισαν να τους διώξουν συνολικά από την πλατεία Παυσιλύπου. Για ακόμη μια μέρα απείλησαν προσωπικά για προσαγωγές. Συνέχιζαν να ακολουθούν προκλητικά από κοντά συγκεκριμένο κόσμο σε όλο το κέντρο της πόλης, μέχρι ο κόσμος να απομακρυνθεί εντελώς .
Με τη συνεχή, στοχευμένη και μεθοδική προσπάθεια, που είχαμε πρόσφατα από τις τοπικές κατασταλτικές δυνάμεις να τσακίσουν όσες φωνές γράφουν την τοπική ιστορία του αγώνα  ενάντια στη δολοφονική πολιτική του συστήματος, έχουμε να πούμε ότι όσο και αν προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν και να μας εξαφανίσουν από την κοινωνική και ταξική πραγματικότητα, τόσο θα μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο. Γιατί έχουμε όλους τους λόγους του κόσμου για να αγωνιζόμαστε . Γιατί απέναντι στο θάνατο, την τυραννία, τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την υποταγή, έχουμε πάρει θέση. Είμαστε με τον κόσμο του αγώνα, τον κόσμο της ζωής, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας. Και θα είμαστε 2 κόσμοι σε σύγκρουση μέχρι την τελική νίκη!
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΒΙΑ & ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ
ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ
ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΚΙΔΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ – ΠΑΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ !
Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *