_8570gbdfvjhfydh

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Η φυλακή πάντοτε αποτελούσε το έσχατο μέσο καταστολής, κάθε εξουσιαστικού κρατικού μηχανισμού. Από την “Σοβιετική ένωση” μέχρι τις ΗΠΑ και τα Κινέζικα μπουντρούμια, κράτη όλων των πολιτικών αποχρώσεων, δημιούργησαν σωφρονιστικά συστήματα, των οποίων ο εξοντωτικός χαρακτήρας όλο και γιγαντώνεται. Αν το Γκουαντάναμο και τα κελιά της Τουρκίας μας φαίνεται κάτι μακρινό και απάνθρωπο, τώρα παρόμοιες φυλακές εγκαινιάστηκαν και στην Ελλάδα με τις μεταγωγές πολιτικών κρατουμένων από της 30/1/2015.
Οι εξουσιαστές βασανιστές ονόμασαν τις νέες αυτές μεσαιωνικές φυλακές, υψίστης ασφαλείας. Οι συγκεκριμένες φυλακές είναι εφεύρεση των ΗΠΑ της μητρόπολης του καπιταλισμού. Όλη η δομή του είναι βασισμένη στο δίπολο εξόντωση-καταστολή! Συρματοπλέγματα παντού κελιά που χωρούν ίσα ίσα έναν κρατούμενο, ανύπαρκτες άδειες, , κατάργηση μεροκάματων , περιορισμός επικοινωνίας , 24 ωρος έλεγχος με συστήματα καμερών, ανθρωποφύλακες που βασανίζουν και στέλνουν στην απομόνωση κρατουμένους. Το χτίσιμο και η λειτουργία των σύνχρωνων κολαστηρίων, πραγματοποιήθηκε στο ΔΟΜΟΚΟ. Εκεί μεταφέρθηκαν οι αγωνιστές συγκεκριμένων επαναστατικών οργανώσεων, οι οποίοι με επιστολές στην κοινωνία τονίζουν τις εκδικητικές συνθήκες εγκλεισμού.
Με αυτό τον τρόπο το κράτος επιχειρεί να εξοντώσει τους εξεγερμένους και να φανερώσει το πρόσωπο του εκδικητή τιμωρού σε όσους αντιστέκονται στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό. Το κράτος των ακροδεξιών λακέδων, μπρόστα στο κίνδυνο της επαναστατικής ανατροπής του επαναφέρει την νέα Μακρόνησο. Έτσι τρομοκρατώντας τους κοινωνικούς πολύμορφους ταξικούς αγώνες θεωρεί ότι θα παρατείνει την ίδη χρεοκοπημένη εξουσία του κεφαλαίου.
Εμείς ως Αναρχικοί-Αντιεξουσιαστές παλεύουμε ενάντια σε κάθε κατασταλτικό μέσο. Οι συγκεκριμένες φυλακές δημιουργούνται για να “φιλοξενήσουν” όσους αντιστέκονται. Είναι οι κοινωνικοί ταξικοί αγώνες που δημιουργούν τριγμούς στα αφεντικά και στο συνάφι τους. Εγκληματίες και ποινικοί είναι μόνο οι κυβερνήσεις και όσοι της προστατεύουν. Για εμάς υπάρχουν οι αποκλεισμένοι της κοινωνίας και οι βασανιστές της.
Δεν εφησυχαζόμαστε απο τίς δεσμέυσεις καθεστωτικών αριστερών (ΣΥΡΙΖΑ) για καλύτερες συνθήκες κράτησης, ο πόλεμος ενάντια στις φυλακές τύπου Γ είναι κομμάτι του αμείωτου ταξικού πολέμου ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο.
Ας προετοιμάσουμε το έδαφος για μια κοινωνία χωρίς φυλακές χωρίς καταπίεση ανθρώπου από άνθρωπο. Αυτοοργανώνοντας τις αντιστάσεις μας να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας.
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ
Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Καρδίτσας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *