150717_1502746826668760_1086569692845794393_n 10155653_1502746823335427_8804657403389771125_n

6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ – ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

6 Δεκέμβρη του 2008 ο μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος δολοφονείται από τη σφαίρα του μπάτσου Επαμεινώνδα Κορκονέα. Το κράτος πάντα έδειχνε τα δόντια του σε οποιαδήποτε κατάσταση και άνθρωπο ξέφευγε από τα όρια της δικής του νομιμότητας.
6 χρόνια μετά τίποτα δεν έχει αλλάξει, αλλά εξελίσσεται ακόμα πιο άγρια. Ο Ν.Ρωμανός δεν ήταν τρομοκράτης, δεν κατηγορήθηκε ως τρομοκράτης. Δικάστηκε για την επίθεση του στον καπιταλιστικό μηχανισμό αυτού του κράτους… για τη ληστεία μιας τράπεζας. Παρ’ όλα αυτά όμως λόγω της πολιτικής του θέσης το κράτος από την πρώτη στιγμή εξαπολύει την πιο σφοδρή του επίθεση εναντίον του. Η δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη τους είναι εκδικητική επειδή είναι βαθιά ταξική. Την ίδια ώρα που η αστική αυτή δικαιοσύνη αθωώνει όσους υπεξαίρεσαν εκατομμύρια ευρώ, δολοφονεί το Ν.Ρωμανό λόγω της πολιτικής του ιδιότητας, του αναρχικού επαναστάτη. Ο Ν.Ρωμανός είναι σε κρίσιμη κατάσταση λόγω της απεργίας πείνας που ξεκίνησε για μια ανάσα ελευθερίας, για τις εκπαιδευτικές άδειες που νομικά δικαιούται. Η ζωή του κρέμεται από μία κλώστη.
Το κράτος ”Δικαιοσύνης” αδιαφορεί για τους Σύριους πρόσφυγες που βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος και κάνουν απεργία πείνας, καταστρέφει καθημερινά τις ζωές όλων μας και θα συνεχίσει να καταστέλλει όποιον αντιστέκεται και αντιδρά ενάντια στη βαρβαρότητα.
Μπάτσοι, δικαστές, πολιτικοί δεν έχετε κανέναν λόγο να κοιμάστε ήσυχοι. 6 χρόνια μετά τη δολοφονία Αλ.Γρηγορόπουλου και την εξέγερση που ακολούθησε, μια νέα εξέγερση είναι προ των πυλών· αλληλεγγύη σημαίνει επίθεση και η ώρα αυτή πλησιάζει. Δεν θα αφήσουμε κανένα σύντροφο/ισσα όμηρο στα χέρια του κράτους. Να επιτεθούμε ενάντια στο κράτος και τα σκυλιά του… ενάντια στους θεσμούς του. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! Εμείς από την πλευρά μας ως αλληλέγγυοι/ες προχωρούμε σε καταλήψεις δημοσίων κτηρίων σε όλη τη χώρα μετατρέποντάς τα σε κέντρα αγώνα. Σε τοπικό επίπεδο πήραμε την απόφαση να καταλάβουμε το εργατικό κέντρο Καρδίτσας και καλούμε όλους όσους έχουνε τη φλόγα της εξέγερσης μέσα τους να συμμετέχουν στην κατάληψη.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ/ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *