On July 8, 2019 by autodiaxirizomenostekikarditsas

Αντιεκλογική συγκέντρωση – μικροφωνική – Καρδίτσα

από Συνέλευση Αναρχικών Α.Σ. Καρδίτσας

Xθές το απόγευμα 5/7/2019 πραγματοποιήθηκε αντιεκλογική μικροφωνική συγκέντρωση σε κεντρικό σημείο της πόλης της Καρδίτσας (πύλη πάρκου ”Παυσίλυπου”), αλλά ο καιρός δεν μας έκανε το χατίρι αφού ανά διαστήματα έβρεχε και έτσι δε μπορέσαμε να μοιράσουμε αρκετό υλικό από ”Απατρίς” και κείμενα που είχαμε οπότε αρκεστήκαμε να διαβάσουμε κάποιες φορές το κείμενο και να αναρτήσουμε πανό.Δε ξεχάσαμε να αναφερθούμε και στο έγκλημα με τις ανεμογεννήτριες που ετοιμάζουν τα αφεντικά στις βουνοκορφές των Αγράφων.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ,ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ -ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ !!

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ !

 

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

 

Η εκλογική απεργία ως συνειδητή στάση αποχής από το  πολιτικό-εκλογικό θέαμα εκφράζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αμφισβητεί έμπρακτα το κυρίαρχο καθεστώς του κράτους και του καπιταλισμού. Είναι μία συνεπής πράξη άρνησης των εξουσιαστών απατεώνων πολιτικάντηδων και των ψηφοθήρων κομματικών λακέδων. Αρνούμαστε κατηγορηματικά, για τώρα και για πάντα, τη μίζερη, θλιβερή, ευτελή πράξη της νομιμοποίησης-ενίσχυσης των εκμεταλλευτών-καταπιεστών μας· των άπληστων κυρίαρχων που απομυζούν-συνθλίβουν τους εργαζόμενους και λεηλατούν τη φύση σπέρνοντας καταστροφή, φτώχεια, εξαθλίωση, ανισότητα και αδικία. Τα συμφέροντά τους είναι αντίθετα από τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Είναι οι ανέντιμοι ψεύτες που ζητιανεύουν ψήφους για να αποκτήσουν ισχύ και πλούτο εις βάρος μας. Μέσα στο κυνικό θράσος και τη χυδαιότητά τους αλληλοκατηγορούνται για κλοπές, σκάνδαλα, διαφθορά, προδοσίες, βιασμούς και δολοφονίες. Αυτοί είναι και τους φτύνουμε κατάμουτρα. Αρνούμαστε την εσωτερίκευση της εξουσίας, την εθελοδουλία, το νεοραγιαδισμό, τον κρατισμό, τις ψηφοφορίες και τον κοινοβουλευτισμό. Δεν δεχόμαστε να αλλάζουμε κυβερνώντες-τυράννους, αφεντικά και αλυσίδες. Θέλουμε να τους καταργήσουμε.

Αψηφούμε τα κόμματα, τους σωτήρες, τους γραφειοκράτες και τους κρατικούς θεσμούς. Περιφρονούμε την ανάθεση, την υποταγή, την αντιπροσώπευση, την ιεραρχία και τον καταναγκασμό. Η σαπίλα των αρχομανών ολιγαρχών που αποφασίζουν και διατάσσουν επιβάλλοντας με τη βία τους νόμους τους πρέπει να εκλείψει. Ο δικτάτορας με τα 300 κεφάλια πρέπει να πέσει. Αυτός είναι που ελέγχει, επιτηρεί, εποπτεύει, καταγράφει, φορολογεί, χλευάζει, χτυπά, καταστέλλει, φυλακίζει, καταδικάζει, πυροβολεί και θυσιάζει. Αυτός μας τάζει μια ανάπηρη ελευθερία και μας φαίνεται σημαντικός γιατί εμείς τον προσκυνάμε. Δεν υπογράφουμε το θάνατό μας με τα ίδια μας τα χέρια. Ας τους ανατρέψουμε. Να σπάσουμε τα δεσμά της εξάρτησης απ’ την κεντρική εξουσία και του εθισμού στην κηδεμονία. Να σαμποτάρουμε τις ανθρωποκτόνες κάλπες. Συμμετέχουμε στους αδιαμεσολάβητους κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες, στις γενικές συνελεύσεις γειτονιών και χώρων εργασίας, στα σωματεία βάσης και τις συνεργατικές κολεκτίβες. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα πρωτοβουλίες μέσω της αυτενέργειας των προσωπικοτήτων μας και συντονίζουμε όλες τις αυτόνομες δραστηριότητες για να δημιουργήσουμε ελεύθερες, αλληλέγγυες οικοκοινότητες κοινοκτημοσύνης και γενικευμένης αυτοδιαχείρισης. Προτάσσουμε την ομοσπονδιοποίηση  περιφερειακών και διεθνών αυτοοργανωμένων κοινοτήτων, τον ελευθεριακό κομμουνισμό και την αναρχία.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ !

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 18:00.

  • Categories

  • Archives

css.php