ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΟ -ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 6/4/2017. “Στον ταξικό πόλεμο επέλεξα πλευρά με τους αδικημένους και τους καταπιεσμένους με τους αποκλεισμένους και τους κυνηγημένους, με τους ενόχους και τους κολασμένους” ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!

Ανάρτηση πανό σε κεντρικό σημείο της πόλης της Καρδίτσας για Τ.Θεοφίλου και Π.Ασπιώτη.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ!!

ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ

ΤΟΤΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

 

Σήμερα στις 11:00 πμ στο Εφετείο Αθηνών συνεχίζεται η δίκη του αναρχικού κομμουνιστή Τάσου Θεοφίλου. Ο σύντροφος Θεοφίλου συνελήφθηκε τον Αύγουστο του 2012 ύστερα από ανώνυμο τηλεφώνημα στην αντιτρομοκρατική. Κατηγορήθηκε, λοιπόν , για ανθρωποκτονία  ,για συμμετοχή στην  ληστεία της Alpha Bank στην Πάρο που πραγματοποιήθηκε εκείνο τον καιρό  και για συμμετοχή στην Ε.Ο. Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Όλα αυτά με μοναδικό ενοχοποιητικό στοιχείο το DNA του που βρέθηκε σε ένα καπέλο ,το οποίο, μάλιστα, δεν συμπεριλαμβανόταν στην φωτογράφιση το τόπου της συμπλοκής. Με βάση αυτό ,τοποθετήθηκαν στις προηγούμενες εκδικάσεις , δύο ειδικευμένοι επιστήμονες, λέγοντας ότι ακόμα και να βρεθεί DNA σε ένα κινητό αντικείμενο, δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι το αντικείμενο αυτό ανήκει στον εκάστοτε κατηγορούμενο.
Ο σύντροφος έδειξε ολική άρνηση στις κατηγορίες που τον βάρυναν και μαζί με την ανεπάρκεια των στοιχείων  αθωώθηκε για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της ένταξης στη Σ.Π.Φ. αλλά παρολ’ αυτά του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 25 ετών για την ένοπλη ληστεία. Ο κρατικός μηχανισμός, βέβαια, με έμμεσο όργανο του τον εισαγγελέα Δράκο, κρίνοντας από τις πολιτικές πεποιθήσεις του Θεοφίλου δεν αρκέστηκε σε αυτήν την παράλογη ποινή ,έτσι άσκησε αντι-έφεση στην πρωτόδικη απόφαση για να εκδικαστεί η υπόθεση από την αρχή.
Βλέπουμε πως το σύστημα προσπαθεί με κάθε μέσο να δαιμονοποιήσει τον αναρχικό χώρο και όσους παλεύουν για μια αταξική και ίση κοινωνία. Όπως είπε κάποτε ο Καζαντζάκης : “ Nα ξέρουμε πως ότι λένε σήμερα δικαιοσύνη είναι η οργανωμένη αδικία και ότι λένε ηθική είναι η βολική, ταπεινή συνεννόηση των άνανδρων.” Αυτό ακριβώς ισχύει και για την υπόθεση Θεοφίλου. Για τα σχέδια του κράτους, το αποτέλεσμα θέλει έναν αναρχικό λιγότερο. Θέλει διάσπαση και στοχοποίηση, θέλει φόβο και υποταγή.
Εμείς, όμως , δεν τρομάζουμε και δεν σκύβουμε το κεφάλι σε κανέναν. Ειδικά σε αυτούς που προσπαθούν να παραδειγματίσουν και να τρομάξουν την κοινωνία στις πλάτες των συντρόφων μας.

« Διέπραξα το αδίκημα που περικλείει όλα τα αδικήματα. Στον ταξικό πόλεμο πήρα θέση με τους αδικημένους. Η φυλακή για έναν αναρχικό δεν είναι τιμωρία αλλά ένα ακόμα πεδίο αγώνα. Χώρος για απογοήτευση δεν υπάρχει παρά μόνο η πεισματική όξυνση προς τα εμπρός.» Τάσος Θεοφίλου

 

ΩΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΣΠΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 6/4/17  ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ»

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *